Rustic Ash Chairs

Gallery
All chairs in this gallery are available to purchase.  
If the  item is already marked as sold you can place an order by contacting  Rustic Ash Chairs with order details.
Adult Chairs
  1. cherry lath back rustic ash wood dining chair with weave seat, grass background
    SOLD - Adult 5 cherry lath back side chair with Danish cord seat
  2. lath back rustic ash wood dining chair with sweetheart crest and weave seat
    SOLD - Adult 5 lath back side chair with sweetheart crest & Danish cord seat
  3. handmade, green woodworking lath back ash wood dining chair with danish cord
    Adult 4 lath back side chair with brown paper rush seat
  4. fanned spindle back rustic ash wood chair, pale green stain and weaved seat
    Adult 5 fanned spindle back side chair with pale green stain & Danish cord seat
  5. knotty gentleman's rustic ash chairs, unique design triangular chair on grass background
    SOLD - Gentleman's chair with 2 knotty spindles & 2 bar back, flat top & danish cord seat
  6. rustic ash wood nursing and rocking chair, natural paper rush weave seat
    Knotty spindle back, gently rocking nursing chair with pale green & russet paper rush seat
  7. rustic ash chairs carved picket fence armchair, bodgers ball prize winner 2016
    SOLD - Large 'Picket Fence' backed armchair with owl and mouse detail and danish Cord seat.
  8. rustic ash chairs, beehive wood hooped back chair, Hans Wegner chair designer
    SOLD - 'Beehive' chair - triple-hoop backed chair with danish cord seat
  9. rustic ash chairs with swoop wood curved back, Hans Wegner chair designer
    SOLD - 'Swoop' chair - 5 spindle back armchair with danish cord seat
  10. rustic ash chairs wood armchair, high spindle back, danish cord weave seat
    SOLD - High backed, 7 spindle armchair with pale green/lemon paper rush seat
  11. rustic ash chairs spindle gentlemans unique design triangular chair, grass background
    SOLD - Gentleman's chair with trident spindle back & danish cord seat
  12. rustic ash chairs spindle gentleman's ash wood, unique design triangular chair
    SOLD - Gentleman's chair with trident spindle back & danish cord seat
  13. rustic fanned spindle gentleman's ash wood, unique design triangular chair on grass background
    SOLD - Gentleman's chair with fanned spindle back & danish cord seat
  14. gentleman's ash wood triangular chair
    Gentleman's chair with enclosed knotty 3 spindle back & danish cord seat
  15. rustic spindles gentleman's ash wood, unique design triangular chair on grass background
    SOLD - Gentleman's chair with enclosed 2 spindle back & danish cord seat
  16. rustic ash chairs gentlemans chair, unique design triangular wooden chair on grass
    SOLD - Gentleman's chair with single bar back & danish cord seat
  17. rustic ash chairs rocking armchair with black danish cord seat
    Ladder back rocking chair with black and natural Danish cord weave seat
  18. two matching pair leaf design Gentleman's chairs with curved back
    SOLD - Pair of matching leaf design Gentleman's Chairs
  19. Leaf design ash wood gentleman's chair with chevron back
    SOLD - Leaf design Gentleman's Chair with natural chevron back
  20. ash rocking chair with lath back
    Lath back rocking chair with natural Danish cord weave seat
  21. ash rocking chair with high lath back
    SOLD - High lath back rocking chair with natural Danish cord weave seat
  22. green ash wood armchair with paper rush seat
    Large 'Uncle Fred' armchair with chunky pale lemon/natural paper rush seat
  23. Hans Wegner inspired chairs
    'Half swoop' side chairs with 5 spindle back and danish cord seat
  24. ash wood triangular side chair
    Gentleman's chair with enclosed knotty 2 spindle back & danish cord seat
Children's Chairs & Nursery Items
  1. handcrafted rustic ash chair spindled doll's crib on grass background
    Baby's crib with spindle sides, sweetheart crest and reinforced Danish cord base
  2. ladder back rustic ash chair, wood rocking chair with black and natural cord seat
    Child's ladder back rocking chair with black & natural Danish cord seat
  3. handcrafted rustic ash chair spindled baby's crib on grass background
    Doll's crib with spindle sides and reinforced Danish cord base
  4. lath back rustic ash chair, black and natural coloured weaved cord seat
    SOLD - Child's 4 lath back side chair with black & natural Danish cord seat
  5. knotty wood rustic ash chair, spindle back rocking chair with grass background
    SOLD - Child's knotty 4 spindle back rocking chair, Danish cord seat
  6. Child's lath back rustic ash chair armchair with danish cord weave seat
    Child's 3 cherry lath back armchair, Danish cord seat
  7. rustic ash chair lath back wood rocking chair with black danish weave seat
    SOLD - Child's 3 lath back rocking chair, black & natural Danish cord seat
  8. rustic ash chair, handcrafted, double-seated rocking seesaw for twins or toddlers
    Child's spindle back double-seated rocking seesaw
  9. rustic ash wood spindle back, baby highchair chair, USA Shaker design
    Toddler's spindle back highchair with adjustable foot rest and Danish cord seat
  10. Managing Director
    Snakes and Ladders chair - with moveable snakes on the crest and back.
Stools​
  1. handmade green woodworking rustic ash footstool, danish cord weaving seat
    Footstool with Danish cord seat
  2. handmade green woodworking, rustic ash wood guitar stool with chequered seat
    High stool with wide seat and slight slope from the front and foot bar, black & natural Danish cord
  3. footstool with pale lemon and natural paper rush seat
    310mm Footstool with pale lemon and natural paper rush seat
  4. triangular stools with pale green and russet paper rush seat
    Triangular footstools with pale green and russet paper rush seat
  5. triangular ash wood stools with pale green and russet paper rush
    Triangular footstool with pale green and russet paper rush seat